Afscheidsreceptie: Hello-Goodbye

1 januari 2019 checken Jos & Truce uit bij Hotel Central / Restaurant Sistermans en dragen zij hun prachtige bedrijf met het volste vertrouwen over aan Jody & Rob. Graag nodigen wij onze trouwe gasten uit op 27 december 2018 om dit bijzondere moment met ons te beleven. Van 15.00 - 19.00 uur heffen wij samen het glas op mooie herinneringen en een succesvolle toekomst. Wanneer je op 27 december met ons mee wilt beleven meld je dan aan via hellogoodbye2712@gmail.com.
U kunt hier de uitnodiging downloaden en bekijken.


Hotel Central Restaurant Sistermans: gezelligheid, kwaliteit, professionaliteit!

Persoonlijk en professioneel voor zowel zakelijke als privé ontmoetingen. Onze moderne kamers, conferentie accommodatie, in combinatie met het restaurant zorgen voor een gezellig familiehotel, sfeervol, verzorgd, vertrouwd en warm.

U voelt zich er thuis... Een Familie hotel met Internationale Allure!


Hotel Central is gelegen tegenover het treinstation en op korte loopafstand van het gezellige centrum van Roosendaal. In de buurt van het hotel beschikt Roosendaal over een 9-holes golfbaan, indoor skydive centrum, spa en wellness centrum en het Fashion outlet centrum Rosada.

In 2014 vierde Hotel Central zijn 100 jarig bestaan. Dit betekent niet dat de tijd heeft stil gestaan... Stijlvol en eigentijds ingericht, met alleen de uitstekende service die aan vroeger doet denken. Ter ere van ons 100 jarige bestaan hebben we een schitterend Magazine uitgebracht.

U kunt het Magazine via deze link bekijken en downloaden.Wij zijn enorm trots dat Hotel Central / Restaurant Sistermans op 12 mei 2014
het recht heeft gekregen tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de toevoeging

Bij koninklijke beschikking Hofleverancier