Hoofdgerechten

  1. 21,50
    Gebakken scholfilet | lardo di collonata (Italiaans peperspek) | zeekraal | saffraan couscous | schaaldierensaus
  2. 22,50
    Gebakken filet | tomaten antiboise | pasta | gegrilde courgette
  3. 24,50

    rucola mousseline | ratatouille | gele paprikasaus

  4. 21,00

    Langzaam gegaard buikspek | gerookte paling | zomers stamppotje | taugé | teriyaki saus  

  5. 19,50

    gebakken eendenborst | "Bonne femme met biet | kersensaus

  6. 22,50

    Grain fed rund | roerbak groenten | truffelsaus

  7. 24,50

    Haasje en zacht gegaarde nek (op Green Egg) | tomaat | aubergine | saus van gepofte knoflook

  8. 27,50

    Gegrilde rib-eye steak (250 gram) | zoete aardappel | mais-chiliboter

  9. 19,50

    linzenburger | paprika salsa | gegrilde groenten | focaccia