Hoofdgerechten

  1. 21,00

    gebakken filet | lardo di collonata | paprika risotto | saus van limoenblad en verse gember 

  2. 22,00

    gepocheerde filet | rijstnoedels | roerbak groenten | Oosterse bouillon

  3. 23,00

    “maaltijd” vissoep | rijk gevuld | saffraan aardappeltjes

  4. 31,00

    gebakken ossenhaas & eendenlever | brioche | Madeira saus

  5. 24,00

    gebakken lamshaas | crème van gerookte aubergine | aangemaakte linzen | jus van rode port  

  6. 22,00

    langzaam gegaarde kalfssukade | bitterbal van kalfszwezerik | gepofte zoete aardappel  

  7. 23,00

    gebakken Noord-Amerikaans rund | gebakken sjalot | ratatouille | bearnaisesaus  

  8. 19,00

    gnocchi | Parmezaanse kaas | schuimige saliesaus | zomergroenten | shiitake