Menu's

  1. 24,00

    Soep naar keuze

    “Baas eet vandaag”

    Koffie of thee met bonbons

  2. 37,00

    Sistermans

    keuze menu

     

    Voorgerechten

    ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­Zalm & snoekbaars, terrine van zalm & snoekbaars | venkelsalade | crème fraiche | haring kaviaar 

    Eend, lauwwarme eendenborst | crème van zoete aardappel | kool | garam masala dressing

    Tonijn, gegrilde tonijn | fregola pasta | ansjovismayonaise

    Vegetarisch, kroketje van noten | pompoen couscous | ingelegde rode kool | crème Fourme d’ambert

      

    Tussengerechten

    Kabeljauw, gebakken filet | pasta | kreeftensaus

    Haas, hazenpeper | gefrituurde spruitjes | stoofpeertjes

      

    Hoofdgerechten

    Heilbot, gepocheerde filet | gerookte zalm | zuurkool | mosterd-Hollandaisesaus  

    Schol, gebakken filet | lardo di collonata | hutspot | saus van cèpes

    Flat iron steak, gebakken Noord-Amerikaans rund | rode kool | aardappel gratin | rode wijn-jus  

    Hert, à la minuut gebakken sukade | bitterbal van hert | pompoencrème | gebakken paddenstoelen | saus van gele curry

    (ook te bestellen met rug filet van hert, supplement: €5.00 p.p.)

     

    Desserts

     Keuze uit de dessertkaart of koffie thee met bonbons


     Menuprijzen       (evt. incl wijnarrangement)                                                                     Incl.
    3 gangen: Voorgerecht / Hoofdgerecht / Dessert                                                    37         54
    3 gangen: Tussengerecht / Hoofdgerecht / Dessert                                                39          56
    4 gangen: Voorgerecht / tussengerecht / Hoofdgerecht / Dessert                           44         66
    5 gangen: Voorgerecht / 2 x tussengerecht / Hoofdgerecht /Dessert                      51         79
    6 gangen  Voorgerecht / 2 x tussengerecht / Hoofdgerecht / Kaas / Dessert          56         88