Voorgerechten

  1. 14,00

    dun gesneden, rauwe, zwaardvis | crème van avocado | Japanse radijs | citrus vinaigrette

  2. 13,00

    gemarineerde zalm | hangop van tonkaboon | pompoen | gel van bergamot

  3. 15,00

    tataki & tartaar van tonijn | gebrande bundelzwam | nori | wasabicrème | ponzu vinaigrette

  4. 12,00

    kalfspastrami | gerookte makreel | dukkah | kropsla

  5. 13,00

    “aarde” van hazelnoot | cêpes-knolselderij crème | compote van rode ui

  6. 13,00

    rundercarpaccio | olijfolie | kappertjes | Parmezaanse kaas

  7. 12,00

    tartaar van rode biet | gepickelde groenten | brioche | piccalilly | zilver ui  

  8. 12,00

    gerookte geitenkaas | olijfcake | pecannoten | geschaafde venkel

  9. 7,00

    Pernod | dragon (vegetarisch)

  10. 7,00

    aspic van wildgarnituur

  11. 7,00

    crème fraîche | pompoenpitten (vegetarisch)

  12. 9,00

    mascarpone | rivierkreeft