Je favoriete gerechten van Restaurant Sistermans voor bij je thuis

 

 

 

 

Take Away gerechten zijn te bestellen via sistermans@hotelcentral.nl, 0165-535657 of via de bovenstaande Take Away knop.

-- Let op!! U kunt uw bestelling afhalen bij Hotel Goderie op Stationsplein 5 --

 

Het menu van 17 tot 30 november

Voorgerechten & Soepen Geserveerd met Bempie brood en onze huisgemaakte tapenade

Wildpaté €9,50

Huisgemaakte wildpaté, compote van rode ui, vossenbessen en notenbrood

Zalm €8,50

Gemarineerde zalm, mousse van rivierkreeft, zoetzure groenten en kaviaardressing

Carpaccio van rund €8,50

Traditionele carpaccio met Pecorino, rucola en truffelmayonaise

Kaassoep (1 liter) €15,00

De klassieke Old Amsterdam kaassoep met preiringetjes

Pompoensoep (1 liter) €12,50

Met pompoenpitten en pompoenblokjes

Witlofsoep (1 liter) €12,50

Met garnituur van walnoten, appel en blauwschimmelkaas

Garnalenbisque (1 liter) €15,00

Romige garnalenbisque met garnituur

 

Hoofdgerechten U kunt de maaltijden thuis opwarmen 2 à 3 minuutjes in de magnetron met de deksel los

Zeebaars €15,00

Zeebaarsfilet met zwarte pasta, venkel, champignons en Pernodsaus

Kalkoen €15,00

Kalkoenfilet met puree van knolselder en bospaddenstoelensaus

Hazenpeper €17,50

Gestoofde hazenpeper met stamppot en wildgarnituur

Vegetarische curry €15,00

Curry met zoete aardappel en noodles

 

Nagerechten

Aardbeien Romanoff € 6,50

Verse aardbeien, meringue, slagroom en aardbeiencoulis

Cheesecake € 6,50

Citrus cheesecake met crème van manderijn

Tiramisu € 6,50

Klassieke tiramisu met mascarpone en lange vingers

Kaas € 9,50

4 verschillende kaasjes van het Kaasatelier met bijpassend garnituur

 

 

Het menu van 1 tot 14 december

Voorgerechten & Soepen Geserveerd met Bempie brood en onze huisgemaakte tapenade

Tonijn  € 9,50

Tataki van tonijn, bloemkoolmousse, zoetzure wortel en dressing van zwarte knoflook

Hertenrosbief  € 9,50

Gebraden hertenrosbief, truffelmayonaise, appel, noten en witlof

Carpaccio van rund  € 8,50

Traditionele carpaccio met Pecorino, rucola en truffelmayonaise

Bieten tartaar (vegetarisch)  € 8,50

Tartaar van bietjes, gegrilde halloumi kaas en roodlof

Tomaten-paprikasoep (1 liter)  € 12,50

met pesto olie

Kaassoep (1 liter) €15,00

De klassieke Old Amsterdam kaassoep met preiringetjes

Garnalenbisque (1 liter) €15,00

Romige garnalenbisque met garnituur

 

Hoofdgerechten U kunt de maaltijden thuis opwarmen 2 à 3 minuutjes in de magnetron met de deksel los

Zalm & Zeewolf  € 17,50

Lasagne van zalm en zeewolf, spinazie en saffraansaus (thuis nog eventjes in de oven)

Baas Eet Vandaag  € 12,50

Dagelijks wisselende stamppot met garnituur

Kalfswang  € 17,50

Langzaam gegaarde kalfswang, rucolastamppotje, paddenstoelen, rode portsaus

Pasta Pesto (vegetarisch)  € 15,00

Pasta pesto met geitenkaas, zongedroogde tomaatjes en gegrilde courgette

 

Nagerechten

Aardbeien Romanoff  € 6,50

Verse aardbeien, meringue, slagroom en aardbeiencoulis

Cheesecake  € 6,50

Pepernoten cheesecake met crème van mandarijn

Kaas  € 9,50

4 verschillende kaasjes van het Kaasatelier met bijpassend garnituur