Private Dining

Privé bijeenkomsten

Bent u op zoek naar een luxe, elegante en sfeervolle locatie voor private dining, privébijeenkomst of vergadering? Bij Hotel Central & restaurant Sistermans ontvangen we u graag. We hebben alles in huis om u hierbij van dienst te zijn.

Tuinkamer & Lounge

Onze Tuinkamer en Lounge zijn bij uitstek geschikt voor privébijeenkomsten, vergaderingen en diners met een groep vrienden, familie of collega’s. U kunt u hier lekker terugtrekken met uw selecte gezelschap. Vertel ons uw wensen. We maken het u graag naar uw zin.

Tuinkamer

Licht, comfortabel, stijlvol en met de juiste ambiance. Dat biedt onze Tuinkamer. Deze ruimte is geschikt voor zakelijke of privégezelschappen tot 16 personen. Ideaal voor besloten vergaderingen of diners met een klein gezelschap.

 

Lounge

Zoekt u een ruimte waar u lekker relaxed en met uw groep kunt vergaderen of dineren? Onze lounge is comfortabel, luxe, stijlvol en elegant. Ideaal voor private dining of een walking diner in een besloten gezelschap met voldoende privacy voor 30 personen.

 

The Rosendale

Bent u met een groter gezelschap of wilt u een keer in een andere setting vergaderen, dineren of overnachten? Denk dan aan het zusterbedrijf van Hotel Central & Restaurant Sistermans: The Rosendale. Dit is de plek bij uitstek waar alles draait om verbinding, gelegen op een paar minuten loopafstand dus u bent er zo!