Restaurant Sistermans
Lunchen of dineren in RoosendaalRestaurant Sistermans is een bekende, elegante klassieker in Roosendaal. De verfijnde en creatieve keuken met een ambitie voor een Bib Gourmand, is een vertrouwd adres voor wie van lekker eten houdt. Schuift u aan bij ‘Sis’? Want onder die koosnaam staan we ook bekend in het Roosendaalse.
Lunch – Diner
Voor à la minute bereide gerechten, goede service en elegante wijnen bent u bij restaurant Sistermans aan het juiste, vertrouwde adres.
Ontdek welke culinaire verrassingen en klassiekers wij voor u in petto hebben. Bekijk hieronder onze menukaarten voor lunch en diner. Ontdek welke mogelijkheden en services wij verder bieden zoals private dining & walking diner
Heeft u een vraag, verzoek of wilt u een offerte op maat? Stuur ons een bericht. We zijn u graag van dienst.
Gesloten
Lunch
Assiette Zélandaise, diverse koude & warme bereidingen van vis 25
Salade Carpaccio, rundercarpaccio | parmezaanse kaas | kappertjes | tomaat 18
Salade steak tartare, tartare van hert | gerookte eidooier | pompoen | zwarte knoflook | tuinkers | gepofte knolselderij 19
Salade Aubergine, soja gelei | gomassio | sesam creme | granaat appel | radijs | gepofte rijst 19
Bempie, Kalfsrosbief | champignons a la greque | olijven vinaigrette | ansjovis 17
Zeetong, gebakken Noordzeetong | remouladesaus dagprijs
Club Sandwich, keuze uit: vis, vlees of vegetarisch 15
Diner
Voorgerechten
Zalm, geitenkaas |biet | rettich | koffie | radijs | passievrucht 16
Wilde garnaal, couscous | wortel | spinazie espuma | vadouvan |kokkels | karnemelk | Amsterdamse ui 19
Kalfsrosbief, champignons a la greque | focaccia | olijven vinaigrette | ansjovis 16
Tartaar van hert, gepofte knolselderij | gerookte eidooier | zwarte knoflook | tuinkers | pompoen 18
Gepofte aubergine (V), soja gelei| gomassio | sesam crème | granaatappel | radijs | gepofte rijst 15
Soepen
Snert velouté, buikspek | inktvis | salami | aardappel kaantjes 11
Pindasoep, taugé | komkommer | rode peper | kip 10
Witlofsoep (V), granny smith appel | gougères 10
Bij alle voorgerechten & soepen serveren wij standaard brood.
Zonder voorgerecht, ook los verkrijgbaar à € 3.00 per persoon
Hoofdgerechten
Roodbaars, korst van parmaham | bloemkool mousseline | braadjus | kappertjes | bosui 28
Skrei, shiitake-dashi risotto | cashewnoten | krokante tofu | spitskool | miso saus 31
Eendenborst, gebraden | polenta met eendenbout | mais | popcorn mousseline | paprika | mole saus | koriander-limoenolie 28
Rund, gegrilde lende | bonne femme van vergeten groenten | truffel | Madeira jus 34
Zoete aardappel (V), wafel| cranberry | schorseneer | pecannoten | feta 25
Friet & mayonaise à € 3.00 per portie
Friet de Luxe met Parmezaanse kaas en truffelmayonaise à € 5.00 per portie
Kaas
Tronchetto di Capra-asti langhe, rauwe geitenmelk, Italië
Chanteraine-ile de France, Triple crème kaas, rauwe koemelk, Frankrijk
Boû d’Fagne-Luik, zachte pittige smaak, gepasteuriseerde koemelk, België
Maroilles Fermier, Rood schimmel, rauwe koemelk, Noord-Frankrijk
Reypenaer V.S.O.P. woerden, gepasteuriseerde koemelk, Nederland
Saint Nectaire-puy de Dôme Cantal, gerijpte harde kaas, gepasteuriseerde koemelk, Frankrijk
Fior d’arancio-treviso, blauw schimmel kaas,(oranje bloesem), gepasteuriseerde koemelk, Italie
Achelse blauw- Catharinadal Achel, zachte romige blauw schimmel kaas, rauwe koemelk, Belgie
per kaasje 3.50
Nagerechten
Ananas, gemarrineerde ananas | gekaramelliseerde broodpudding | specerijenmousse | kokos ijs 11
Tiramisu, mascarpone pannacotta | koffie sponscake | amaretto ijs | kweepeer | chocolade cremeux 11
Chocolade, chocolade whiskey cake | gekonfijte biet | pecannoten | aardpeerkaramel | appelsorbet 11
Sistermans keuzemenu
Voorgerechten
Zalm, geitenkaas |biet | rettich | koffie | radijs | passievrucht
Kalfsrosbief, champignons a la greque | focaccia | olijven vinaigrette | ansjovis
Gepofte aubergine(V), soja gelei| gomassio | sesam crème | granaatappel | radijs | gepofte rijst
Tussengerechten
Zalmforel, gepofte aardappel | gestoofde prei | kuit | beurre blanc | algenolie
Maïskip, rouleau | gamba | oerwortel | garnaal | curry saus
Aardappel (V), gepoft | rouleau van prei | nori | sake | beurre blanc | algenolie
Hoofdgerechten
Roodbaars, korst van parmaham | bloemkool mousseline | braadjus | kappertjes | bosui
Eendenborst, gebraden | polenta met eendenbout | mais | popcorn mousseline | paprika | mole saus | koriander-limoenolie
Zoete aardappel (V), wafel| cranberry | schorseneer | pecannoten | feta
Desserts
Kaas, 3 verschillende kazen & garnituur
Dessert, keuze van de dessertkaart
3 gangen € 43
voorgerecht + hoofdgerecht + dessert
4 gangen € 53
voorgerecht + tussengerecht + hoofdgerecht + dessert
5 gangen € 60
voorgerecht + 2 x tussengerecht + hoofdgerecht + dessert
6 gangen € 66
voorgerecht + 2 x tussengerecht + hoofdgerecht + kaas + dessert