Restaurant Sistermans
Lunchen of dineren in RoosendaalRestaurant Sistermans is een bekende, elegante klassieker in Roosendaal. De verfijnde en creatieve keuken met een ambitie voor een Bib Gourmand, is een vertrouwd adres voor wie van lekker eten houdt. Schuift u aan bij ‘Sis’? Want onder die koosnaam staan we ook bekend in het Roosendaalse.
Lunch – Diner
Voor à la minute bereide gerechten, goede service en elegante wijnen bent u bij restaurant Sistermans aan het juiste, vertrouwde adres.
Ontdek welke culinaire verrassingen en klassiekers wij voor u in petto hebben. Bekijk hieronder onze menukaarten voor ontbijt, lunch en diner. Ontdek welke mogelijkheden en services wij verder bieden zoals private dining & walking diner
Heeft u een vraag, verzoek of wilt u een offerte op maat? Stuur ons een bericht. We zijn u graag van dienst.
Gesloten
Lunch
Assiette Zélandaise, diverse koude & warme bereidingen van vis 21
Salade Carpaccio, rundercarpaccio | feta kaas | yoghurt-munt | vinaigrette van noten & kalamata olijven 18
Salade Heilbot, gekonfijte heilbot | grapefruit gel | gebrande avocado | krokant van tomaat 18
Salade Lam, lamsham | mousse van asperges | tabouleh | mayonaise van selderij 18
Zeetong, gebakken noordzeetong | remouladesaus dagprijs
Club Sandwich, keuze uit een vis of vlees sandwich 14
Diner
Voorgerechten
Tonijn, tataki van tonijn | sushi | zoet-zure groenten | wasabi | wakame mayonaise 16
Heilbot, gekonfijte heilbot | grapefruit gel | gebrande avocado | krokant van tomaat 16
Lam, lamsham | mousse van asperges | tabouleh | mayonaise van selderij 16
Eend, pastrami van eend | gepickelde groente | leverparfait | piccalilly crème | dragonolie 16
Carpaccio, rundercarpaccio | feta kaas | yoghurt-munt | vinaigrette van noten & kalamata olijven 16
Asperge panna cotta (vegetarisch), komkommer | gemarineerde meloen | gezouten citroen 15
Soepen
Aspergesoep (vegetarisch), kwartelei | tartaar van asperge 9
Bisque van schaaldieren, börek met spinazie & rivierkreeft | rouille 9.5
Tomatenbouillon (vegetarisch), schuim van mozzarella | basilicum olie 9
Hoofdgerechten
Zeewolf, gebakken filet | saffraan mousseline | blote billetjes in het gras | geroosterde paprikasaus 26
Corvina, gebakken filet | pompoen | crabcake | enoki | boterjus van ras el hanout & limoen 29
Kalf, gegrilde entrecote van kalf | parmezaan mousseline | mediterrane groenten | bearnaisesaus 26
Surf & Turf, gebakken tournedos & gamba’s | bulgur | voorjaarsgroenten | saus van langoustine 32
Iberico, gebakken haas | gelakte ribbetjes | peterselie mousseline | geroerbakte asperges | gember jus 26
Aubergine (vegetarisch), geroosterde aubergine | bloemkool goreng | jus van bospeen 25
Kaas
Cremeux de Jura, witschimmel, Jura (Frankrijk), gepasteuriseerde koemelk
Ossekop camenbert, witschimmel, Oss (Nederland, gepasteuriseerde koemelk
Livarot, roodschimmel, Calvados streek (Frankrijk), rauwe koemelk
Tomme de Montagne, Auvergne (Frankrijk), gepasteuriseerde koemelk
MA double Dutch, Amersfoort (Nederland), gethermiseerde koe & geitenmelk
Valdeon, blauwschimmel, Léon (Spanje), gepasteuriseerde koe- & geitenmelk
Bleu de Wolvega, blauwschimmel, Friesland (Nederland), gepasteuriseerde koemelk
per kaasje 3.25
Nagerechten
Aardbeien Romanoff, verse aardbeien | slagroom | meringue | coulis 9.50
Kiwi carpaccio, mousse van crème fraiche | roze peper meringue | venkel | sorbet van ananas 9.50
Crème brûlée, van sinaasappel & kardemom | sorbet van chocolade | witte chocolademousse 9.50
Sistermans keuzemenu
Voorgerechten
Heilbot, gekonfijte heilbot | grapefruit gel | gebrande avocado | krokant van tomaat
Lam, lamsham | mousse van asperges | tabouleh | mayonaise van selderij
Asperge panna cotta (vegetarisch), komkommer | gemarineerde meloen | gezouten citroen
Tussengerechten
Asperges, parmaham | ei mimosa | lamsoren | truffelaardappel | hollandaise saus
Gumbo, scampi | gevogelte merguez | courgette | gumbo jus
Tomaat (vegetarisch),, ratatouille | krokant van tomaat | mozzarella schuim | tomaten jus
Hoofdgerechten
Zeewolf, gebakken filet | saffraan mousseline | blote billetjes in het gras | geroosterde paprikasaus
Iberico, gebakken haas | gelakte ribbetjes | peterselie mousseline | geroerbakte asperges | gember jus
Aubergine (vegetarisch), geroosterde aubergine | bloemkool goreng | jus van bospeen
Nagerechten
Dessert, keuze uit de nagerechten
Kaasbordje, 3 verschillende kazen met garnituur
Koffie / thee, met bonbons
3 gangen
voorgerecht + hoofdgerecht + dessert 42
3 gangen
tussengerecht + hoofdgerecht + dessert 44
4 gangen
voorgerecht + tussengerecht + hoofdgerecht + dessert 51
5 gangen
voorgerecht + 2 x tussengerecht + hoofdgerecht + dessert 57
6 gangen
voorgerecht + 2 x tussengerecht + hoofdgerecht + kaas + dessert 62
Bijpassende wijnen
per glas 8