Restaurant Sistermans
Lunchen of dineren in RoosendaalRestaurant Sistermans is een bekende, elegante klassieker in Roosendaal. De verfijnde en creatieve keuken met een ambitie voor een Bib Gourmand, is een vertrouwd adres voor wie van lekker eten houdt. Schuift u aan bij ‘Sis’? Want onder die koosnaam staan we ook bekend in het Roosendaalse.
Lunch – Diner
Voor à la minute bereide gerechten, goede service en elegante wijnen bent u bij restaurant Sistermans aan het juiste, vertrouwde adres.
Ontdek welke culinaire verrassingen en klassiekers wij voor u in petto hebben. Bekijk hieronder onze menukaarten voor lunch en diner. Ontdek welke mogelijkheden en services wij verder bieden zoals private dining & walking diner
Heeft u een vraag, verzoek of wilt u een offerte op maat? Stuur ons een bericht. We zijn u graag van dienst.
Gesloten
Lunch
Wordt geserveerd met toast of bempie brood
Kroketjes van garnalen, bbq mayonaise |rivierkreeftjes | kappertjes 18
Oosters gemarineerde zalm, bos ui | wasabi | hoisin sesam dressing 17
Assiette Zèlandaise, diverse koude & warme gerechten van vis 25
B.L.T. truffel ei, truffelmayonaise | parmezaanse kaas | tomaat | bacon 17
Uitsmijter, beleg naar keuze | kaas | ham | spek 15
Salades
Carpaccio, truffelmayonaise | parmezaanse kaas | kappertjes 18
Salade coquilles, pastinaak | amandelen | tomaat | bosui 20
Salade gegrilde tonijn, peultjes | tomatensalsa | groene kruiden creme 20
Salade geroosterde groenten, feta | noten 18
Diner
Voorgerechten
Carpaccio, olijven | zongedroogde tomaat | Parmezaanse kaas | bbq-mayonaise 17
Gerookte rosbief, tomatensalsa | bloemkoolcouscous | hazelnoot | groene kruiden crème 17
Oosters gemarineerde zalm, Vietnamese loempia | bosui | wasabi krokant | hoisin-sesam 17
Gebakken coquilles, pastinaak crème en chips | amandel | rozijnencompote | beurre noisette 20
Aubergine (V), panna cotta | baba ganoush | geroosterde aubergine | pijnboompitten | munt dressing 17
Soepen
Mosterdsoep, spek | dragon olie | crème fraiche 11
Geroosterde paprikasoep, gele en rode paprika | bosui 11
Bij alle voorgerechten & soepen serveren wij standaard brood.
Zonder voorgerecht, ook los verkrijgbaar à 4.00 per persoon
Hoofdgerechten
Tournedos Rossini, eendenlever | brioche | geroosterde bloemkool | rode port jus 39
Gebakken kalfs rib-eye, puree van rucola en zongedroogde tomaatjes | geroosterde groenten | pepersaus 28
Gebakken snoekbaars, bakpaling | spitskool | spinazie-tomaat orzo | palingsaus 29
Gegrilde tonijn, saffraan risotto | gepofte tomaat | bimi | kruidenlook boter 27
Vegetarische curry (V), basmati rijst | zoete aardappel | pompoen | kikkererwten | peultjes 26
Friet & mayonaise à 3.00 per portie
Friet de Luxe met Parmezaanse kaas & truffelmayonaise à 5.00 per portie
‘Heeft u een allergie? Meld het ons!’
Nagerechten
Romanoff, aardbeien | slagroom | meringue | pistache 12
Chocolade, mousse | kardemon chocolade ijs | gezouten citroen |
Dadel pecan chutney | safraan olie | chili 12
Koffie compleet, koffie of thee met verschillende zoete lekkernijen * 13
*in het Sistermans-keuze menu supplement 3.00
Kaas
per kaasje / per cheese 3.50
Alphenaer, romige zachte geitenbrie, Alphen, Nederland
Saint Marcellin, romig met een milde smaak, Saint-Marcellin, Frankrijk
Tallegio, licht zoete nootachtige smaak, Tallegio, Italië
Timanoix, pittige nootachtige kaas, Bréhan, Frankrijk
Bettine grand cru, 10 maanden gerijpte geitenkaas, Etten-Leur, Nederland
Oude Rotterdamse, 36 weken gerijpt, vol en romig, Rotterdam, Nederland
Gorgonzola, zacht en boterachtig, Noord Italië
Sistermans menu besteld?
Dan maakt onze chef een mooie samenstelling van 3 kazen voor u
Sistermans keuzemenu
Voorgerechten
Carpaccio, olijven | zongedroogde tomaat | parmezaanse kaas | bbq-mayonaise
Oosters gemarineerde zalm, Vietnamese loempia | bosui | wasabi krokant | hoisin-sesam
Aubergine (V), panna cotta | baba ganoush | geroosterde aubergine | pijnboompitten | munt dressing
Tussengerechten
Parelhoen, rouleau gevuld met scampi, chorizo en geitenkaas | kreeftensaus
Gevulde bladerdeeg (V), champignon ragout | gorgonzola | noten
Hoofdgerechten
Gebakken kalfs rib-eye, rucola puree | zongedroogde tomaatjes | gegrilde groenten | pepersaus
Gegrilde tonijn, saffraan risotto | gepofte tomaat | bimi | kruidenlook boter
Vegetarische curry (V), basmati rijst | zoete aardappel | pompoen | kikkererwten | peultjes
Desserts
Kaas, 3 verschillende kazen & garnituur geselecteerd door onze chef
Zoet, Keuze uit onze zoete desserts
3 gangen € 43
voorgerecht + hoofdgerecht + dessert
4 gangen € 53
voorgerecht + tussengerecht + hoofdgerecht + dessert
5 gangen € 60
voorgerecht + 2 x tussengerecht + hoofdgerecht + dessert
6 gangen € 66
voorgerecht + 2 x tussengerecht + hoofdgerecht + kaas + dessert
Reserveer een tafel
Heeft u een allergie? Laat het ons weten!