Restaurant Sistermans

Lunchen of dineren in Roosendaal

Restaurant Sistermans is een bekende, elegante klassieker in Roosendaal. De verfijnde en creatieve keuken met een ambitie voor een Bib Gourmand, is een vertrouwd adres voor wie van lekker eten houdt. Schuift u aan bij ‘Sis’? Want onder die koosnaam staan we ook bekend in het Roosendaalse.

Lunch – Diner

Voor à la minute bereide gerechten, goede service en elegante wijnen bent u bij restaurant Sistermans aan het juiste, vertrouwde adres.

Ontdek welke culinaire verrassingen en klassiekers wij voor u in petto hebben. Bekijk hieronder onze menukaarten voor lunch en diner. Ontdek welke mogelijkheden en services wij verder bieden zoals private dining & walking diner

Heeft u een vraag, verzoek of wilt u een offerte op maat? Stuur ons een bericht. We zijn u graag van dienst.

Gesloten
Lunch

Wordt geserveerd met toast of bempie brood

Toast of Bempie

Kroketjes van garnalen, garnalen ketchup | rivierkreeftjes | kappertjes   18

Gravad lax, gegrilde asperge | komkommer | crème zoete aardappel & passievrucht   17

Assiette Zèlandaise, diverse koude & warme gerechten van vis   25

Tataki van kalf, radijs | mango | geroosterde sesam | oosterse dressing   16 

B.L.T. truffel ei,  truffelmayonaise | parmezaanse kaas | tomaat | bacon   17 

Vega burger (V), parel couscous | paprika | bataat | baharat saus   18

Uitsmijter, beleg naar keuze | kaas | ham | spek   15

  

Salades

Carpaccio, truffelmayonaise | parmezaanse kaas | kappertjes   19

Zalm, rivierkreeft | citroen-dille hangop | radijs | zoetzure rode ui | kappertjes   18 

Geroosterde groenten, amandel | basilicum mayonaise   18

 

 

 

 

 

Diner

Voorgerechten 

Carpaccio, rucola | pijnboompitten | parmezaanse kaas | kappertjes   17

Tataki van kalf, radijs | mango | geroosterde sesam | oosterse dressing   16

Gravad lax, gegrilde asperge | komkommer | crème van zoete aardappel & passievrucht   17

Tartaar van gemarineerde zeebaars, zoetzure rode ui | citroen dille hangop | amandel   18

Caprese 2.0 (V), mousse van tomaat | gerookte mozzarella | basilicum olie   16

 

Soepen

Tom kha kai, garnaal | kip | bosui | taugé   11

Asperge soep, asperge| ham | ei   11

Bij alle voorgerechten & soepen serveren wij standaard brood.

Zonder voorgerecht, ook los verkrijgbaar à 4.00 per persoon

 

Hoofdgerechten

Diamanthaas, knolselderij | broccoli | wortel | BBQ-saus   27

Kalfsentrecôte, asperges | geroosterde groenten | dragon | honing-mosterdsaus   29

Eendenborst, aardappelgratin | lamsoren | frambozen pepersaus   26

Yellow fin tonijn, gegrild | groene asperges | couscous | teriyaki   28

Zalm, gepocheerd | asperges | zeekraal | peterselie | vadouvan   28

Homemade vega burger (V),  parelcouscous | paprika | bataat | baharat saus   25

Friet & mayonaise à 3.00 per portie

Friet de Luxe met Parmezaanse kaas & truffelmayonaise à 5.00 per portie

Nagerechten

Romanoff, aardbeien | slagroom | meringue | pistache   12

Parfait, Griekse yoghurt |  rabarber  | rood fruit | hangop  12

Koffie compleet, koffie of thee met verschillende zoete lekkernijen *  13

*in het Sistermans-keuze menu supplement 3.00

Kaas

per kaasje / per cheese   3.50

Alphenaer, romige zachte geitenbrie, Alphen, Nederland

 Saint Marcellin, romig met een milde smaak, Saint-Marcellin, Frankrijk

 Tallegio, licht zoete nootachtige smaak, Tallegio, Italië

 Timanoix, pittige nootachtige kaas, Bréhan, Frankrijk

 Bettine grand cru, 10 maanden gerijpte geitenkaas, Etten-Leur, Nederland

 Oude Rotterdamse, 36 weken gerijpt, vol en romig, Rotterdam, Nederland

 Gorgonzola, zacht en boterachtig, Noord Italië

 Sistermans menu besteld?

Dan maakt onze chef een mooie samenstelling van 3 kazen voor u

 

  

 

 

 

Sistermans keuzemenu

Voorgerechten

Carpaccio, rucola | pijnboompitten | parmezaanse kaas | kappertjes   

Gemarineerde zalm, gegrilde asperge | komkommer | crème van zoete aardappel & passievrucht   

Caprese 2.0 (V), mousse van tomaat | gerookte mozzarella | basilicum dressing  

 

Tussengerechten

Coquille & buikspek, bloemkoolcouscous| amandel | saffraan saus  

Knolselderij steak (V), spaghetti van courgette | zongedroogde tomatensalsa   

 

Hoofdgerechten

Diamanthaas, knolselderij | broccoli | wortel | BBQ-saus   

Yellow fin tonijn, gegrild | groene asperges | couscous | teriyaki  

Homemade vega burger (V), parel couscous| paprika | bataat |baharat saus   

 

Desserts

Kaas, 3 verschillende kazen met garnituur

Zoet, keuze uit de dessert kaart

 

 3 gangen   € 43
voorgerecht + hoofdgerecht + dessert

4 gangen   € 53
voorgerecht + tussengerecht + hoofdgerecht + dessert

5 gangen   € 60
voorgerecht + 2 x tussengerecht + hoofdgerecht + dessert

6 gangen   € 66
voorgerecht + 2 x tussengerecht + hoofdgerecht + kaas + dessert

 

Reserveer een tafel

Heeft u een allergie? Laat het ons weten!