Restaurant Sistermans

Lunchen of dineren in Roosendaal

Restaurant Sistermans is een bekende, elegante klassieker in Roosendaal. De verfijnde en creatieve keuken met een ambitie voor een Bib Gourmand, is een vertrouwd adres voor wie van lekker eten houdt. Schuift u aan bij ‘Sis’? Want onder die koosnaam staan we ook bekend in het Roosendaalse.

Lunch – Diner

Voor à la minute bereide gerechten, goede service en elegante wijnen bent u bij restaurant Sistermans aan het juiste, vertrouwde adres.

Ontdek welke culinaire verrassingen en klassiekers wij voor u in petto hebben. Bekijk hieronder onze menukaarten voor lunch en diner. Ontdek welke mogelijkheden en services wij verder bieden zoals private dining & walking diner

Heeft u een vraag, verzoek of wilt u een offerte op maat? Stuur ons een bericht. We zijn u graag van dienst.

Gesloten
Lunch

Assiette Zélandaise, diverse koude & warme bereidingen van vis    25

Salade Carpaccio, rundercarpaccio | parmezaanse kaas | kappertjes | tomaat    18 

Salade steak tartare, tartare van hert | gerookte eidooier | pompoen | zwarte knoflook | tuinkers | gepofte knolselderij    19

Salade Aubergine, soja gelei | gomassio | sesam creme | granaat appel | radijs | gepofte rijst   19

Bempie, Kalfsrosbief | champignons a la greque | olijven vinaigrette | ansjovis   17

Zeetong, gebakken Noordzeetong | remouladesaus   dagprijs

Club Sandwich, keuze uit: vis, vlees of vegetarisch    15

Diner

Voorgerechten

Zalm, geitenkaas |biet | rettich | koffie | radijs | passievrucht   16

Wilde garnaal, couscous | wortel | spinazie espuma | vadouvan |kokkels | karnemelk | Amsterdamse ui   19

Kalfsrosbief, champignons a la greque | focaccia | olijven vinaigrette | ansjovis   16 

Tartaar van hert, gepofte knolselderij | gerookte eidooier | zwarte knoflook | tuinkers | pompoen   18   

Gepofte aubergine (V), soja gelei| gomassio | sesam crème | granaatappel | radijs | gepofte rijst   15 

 

Soepen

Snert velouté, buikspek | inktvis | salami | aardappel kaantjes   11

Pindasoep, taugé | komkommer | rode peper | kip    10

Witlofsoep (V),  granny smith appel | gougères   10

 

Bij alle voorgerechten & soepen serveren wij standaard brood.

Zonder voorgerecht, ook los verkrijgbaar à € 3.00 per persoon

 

Hoofdgerechten

Roodbaars, korst van parmaham | bloemkool mousseline | braadjus | kappertjes | bosui   28

Skrei, shiitake-dashi risotto | cashewnoten | krokante tofu | spitskool | miso saus   31  

Eendenborst, gebraden | polenta met eendenbout | mais | popcorn mousseline | paprika | mole saus | koriander-limoenolie   28

Rund, gegrilde lende | bonne femme van vergeten groenten | truffel | Madeira jus   34 

Zoete aardappel (V), wafel| cranberry | schorseneer | pecannoten | feta   25

 

Friet & mayonaise à € 3.00 per portie

Friet de Luxe met Parmezaanse kaas en truffelmayonaise à € 5.00 per portie

 

 

Kaas

Tronchetto di Capra-asti langhe, rauwe geitenmelk, Italië

Chanteraine-ile de France, Triple crème kaas, rauwe koemelk, Frankrijk 

Boû d’Fagne-Luik, zachte pittige smaak, gepasteuriseerde koemelk, België 

Maroilles Fermier, Rood schimmel, rauwe koemelk, Noord-Frankrijk 

Reypenaer V.S.O.P. woerden, gepasteuriseerde koemelk, Nederland 

Saint Nectaire-puy de Dôme Cantal, gerijpte harde kaas, gepasteuriseerde koemelk, Frankrijk

Fior d’arancio-treviso, blauw schimmel kaas,(oranje bloesem), gepasteuriseerde koemelk, Italie

Achelse blauw- Catharinadal Achel, zachte romige blauw schimmel kaas, rauwe koemelk, Belgie

 

 per kaasje 3.50

Nagerechten

Ananas, gemarrineerde ananas | gekaramelliseerde broodpudding | specerijenmousse | kokos ijs   11

Tiramisu, mascarpone pannacotta | koffie sponscake | amaretto ijs | kweepeer | chocolade cremeux   11

Chocolade, chocolade whiskey cake | gekonfijte biet | pecannoten | aardpeerkaramel | appelsorbet   11

 

 

Sistermans keuzemenu

 

Voorgerechten

Zalm, geitenkaas |biet | rettich | koffie | radijs | passievrucht 

Kalfsrosbief, champignons a la greque | focaccia | olijven vinaigrette | ansjovis 

Gepofte aubergine(V), soja gelei| gomassio | sesam crème | granaatappel | radijs | gepofte rijst

 

Tussengerechten

Zalmforel, gepofte aardappel | gestoofde prei | kuit | beurre blanc | algenolie 

 Maïskip, rouleau | gamba | oerwortel | garnaal | curry saus

Aardappel (V), gepoft | rouleau van prei | nori | sake | beurre blanc | algenolie 

 

Hoofdgerechten

Roodbaars, korst van parmaham | bloemkool mousseline | braadjus | kappertjes | bosui

Eendenborst, gebraden | polenta met eendenbout | mais | popcorn mousseline | paprika | mole saus | koriander-limoenolie

Zoete aardappel (V), wafel| cranberry | schorseneer | pecannoten | feta

 

Desserts

Kaas, 3 verschillende kazen & garnituur

Dessert, keuze van de dessertkaart

 

3 gangen   € 43
voorgerecht + hoofdgerecht + dessert

4 gangen   € 53
voorgerecht + tussengerecht + hoofdgerecht + dessert

5 gangen   € 60
voorgerecht + 2 x tussengerecht + hoofdgerecht + dessert

6 gangen   € 66
voorgerecht + 2 x tussengerecht + hoofdgerecht + kaas + dessert

 

Reserveer een tafel