Restaurant Sistermans

Lunchen of dineren in Roosendaal

Restaurant Sistermans is een bekende, elegante klassieker in Roosendaal. De verfijnde en creatieve keuken met een ambitie voor een Bib Gourmand, is een vertrouwd adres voor wie van lekker eten houdt. Schuift u aan bij ‘Sis’? Want onder die koosnaam staan we ook bekend in het Roosendaalse.

Lunch – Diner

Voor à la minute bereide gerechten, goede service en elegante wijnen bent u bij restaurant Sistermans aan het juiste, vertrouwde adres.

Ontdek welke culinaire verrassingen en klassiekers wij voor u in petto hebben. Bekijk hieronder onze menukaarten voor lunch en diner. Ontdek welke mogelijkheden en services wij verder bieden zoals private dining & walking diner

Heeft u een vraag, verzoek of wilt u een offerte op maat? Stuur ons een bericht. We zijn u graag van dienst.

Gesloten
Lunch

 Geserveerd met Toast of Bempie

 Kroketjes van garnalen, vadouvan mayonaise | rivierkreeftjes | kappertjes   18

Zalm in whisky gemarineerd | koolrabi | granny smith | bbq mayonaise   17

Assiètte Zélandaise, diverse koude & warme gerechten van vis   25

Wild zwijn pastrami, px vijgen compote | zoet zure rode ui | truffel olie   17 

boerenomelet, diverse groenten, aardappel, ham   16   

B.L.T. truffel ei, truffelmayonaise | parmezaanse kaas | tomaat | bacon   17 

Uitsmijter, beleg naar keuze | kaas | ham | spek   15

 

 

Salades 

Carpaccio, truffelmayonaise | parmezaanse kaas | kappertjes   18 

Tonijn tataki, wakame | edamame boontjes | bosui | sesamkletskop   20 

biet, gele en rode biet | Chioggia | gerookte amandel | geitenkaas mousse   18 

Geroosterde groenten (V), geitenkaas | noten   18

 

 

 

 

 

 

 

Diner

Voorgerechten

 

Carpaccio, rucola | kappertjes | pijnboompitten | Parmezaanse kaas | olijfolie 18

 Zalm, in whisky gemarineerd | koolrabi | granny smith | zwarte knoflook | bbq mayonaise 18

Tonijn tataki, wakame | edamame boontjes | sesam kletskop | bosui | vadouvan mayonaise 18

Marbré Pata negra en eendenlever, px-vijgen compote | gegrilde brioche | zoetzure rode ui | truffelolie 25

 Bietencarpaccio (V), rode bieten crème | chioggia | gerookte amandel | geitenkaas mousse 18

 

Soepen

Old Amsterdam kaassoep, preiringetjes 12

 Zoete aardappel-kokos soep, rivierkreeftjes | bosui | hazelnoot 11

  Bij alle voorgerechten & soepen serveren wij standaard brood.

Zonder voorgerecht, ook los verkrijgbaar à 7.50.

 

Hoofdgerechten

Hertenrugfilet en sucade, rode kool | knolselderij puree | wortel | cranberry-vijgensaus 31   

 Gebakken runder rib-eye. Parmezaan polenta | winterse groenten | chimichurri saus 28

 Gebakken Leng, lardo di colonnata | biet | gegrilde eryngi | zoete aardappelpuree | zuurkool saus 28

  Gebakken Kabeljauw, brandade | courgette | gepofte tomaat | venkel | saffraan saus 29

 Pompoen risotto, geitenkaas | geroosterde pompoen | pompoenpit | granaatappel |

salie olie 26

Friet & mayonaise à 3.00 per portie

Friet de Luxe met Parmezaanse kaas & truffelmayonaise à 5.00 per portie

 ‘Heeft u een allergie? Meld het ons!’

 

Nagerechten

Desserts

Stoofpeer, gestoofd in safraan | merengue – citroentaartje | lemoncurd | yoghurt ijs | groene dressing   12

Chocolade dessert, boter crème praline | soes gevuld met pure chocolade ganache | feuilletine | witte chocolade crumble | chocolade ijs   12 

 

Koffie compleet, koffie of thee met verschillende zoete lekkernijen   16

*in het Sistermans-keuze menu supplement   4.00

 

 

Kaas

per kaasje / per cheese   3.50

Le Cabrissac, gemaakt van pure, volle geitenmelk, verrijkt met een vleugje room.

Wensleydale cranberry, jonge koemelk kaas uit Yorkshite met cranberries.

Keiems bloempje, een romig kaas met fijne kruiden en een knoflooksmaak.

Fontina D’Aosta, Noord-Italiaanse bergkaas van volle rauwe koemelk.

Manchego zwarte knoflook, gerijpte harde schapenkaas met zwarte knoflook.

Reypenaer, traditioneel gerijpte Nederlandse kaas met onderscheidend smaakprofiel.

Korenbloem, Deense biologische kaas, een romige blauwader.

Sistermans menu besteld?

Dan maakt onze chef een mooie samenstelling van 3 kazen voor u

 

 

 

 

 

Sistermans keuzemenu

 

Sistermans

keuze menu

Voorgerechten

 Carpaccio, rucola | kappertjes | pijnboompitten | Parmezaanse kaas | olijfolie

 Zalm, in whisky gemarineerd | koolrabi | granny smith | zwarte knoflook | bbq mayonaise

Bietencarpaccio (V), rode bieten crème | chioggia | gerookte amandel | geitenkaas mousse

 

Tussengerechten

 Zwarte heilbot, dashi | taugé | paksoi

Gebakken eend, wortel fettuccine | quinoa | kumquat saus

Hoofdgerechten

 Gebakken runder rib-eye. Parmezaan polenta | winterse groenten | chimichurri saus

Gebakken Leng, lardo di colonnata | biet | gegrilde eryngi | zoete aardappelpuree | zuurkool saus

 Pompoen risotto (V), geitenkaas | geroosterde pompoen | pompoenpit | granaatappel | salie olie

 

 

Desserts

Kaas, 3 verschillende kazen & garnituur geselecteerd door onze chef

 Zoet, keuze uit de dessertkaart

 

 

 

 

        Menuprijzen

3 gangen: voorgerecht / hoofdgerecht / dessert                                                        43

4 gangen: voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht / dessert                               53

5 gangen: voorgerecht / 2 x tussengerecht / hoofdgerecht / dessert                         60

6 gangen: voorgerecht / 2 x tussengerecht / hoofdgerecht / kaas / dessert               66

               Bijpassende wijnen | per glas   8,50

 

Reserveer een tafel

Heeft u een allergie? Laat het ons weten!