Restaurant Sistermans
Lunchen of dineren in RoosendaalRestaurant Sistermans is een bekende, elegante klassieker in Roosendaal. De verfijnde en creatieve keuken met een ambitie voor een Bib Gourmand, is een vertrouwd adres voor wie van lekker eten houdt. Schuift u aan bij ‘Sis’? Want onder die koosnaam staan we ook bekend in het Roosendaalse.
Lunch – Diner
Voor à la minute bereide gerechten, goede service en elegante wijnen bent u bij restaurant Sistermans aan het juiste, vertrouwde adres.
Ontdek welke culinaire verrassingen en klassiekers wij voor u in petto hebben. Bekijk hieronder onze menukaarten voor lunch en diner. Ontdek welke mogelijkheden en services wij verder bieden zoals private dining & walking diner
Heeft u een vraag, verzoek of wilt u een offerte op maat? Stuur ons een bericht. We zijn u graag van dienst.
Gesloten
Lunch
Geserveerd met Toast of Bempie
Kroketjes van garnalen, vadouvan mayonaise | rivierkreeftjes | kappertjes 18
Zalm in whisky gemarineerd | koolrabi | granny smith | bbq mayonaise 17
Assiètte Zélandaise, diverse koude & warme gerechten van vis 25
Wild zwijn pastrami, px vijgen compote | zoet zure rode ui | truffel olie 17
boerenomelet, diverse groenten, aardappel, ham 16
B.L.T. truffel ei, truffelmayonaise | parmezaanse kaas | tomaat | bacon 17
Uitsmijter, beleg naar keuze | kaas | ham | spek 15
Salades
Carpaccio, truffelmayonaise | parmezaanse kaas | kappertjes 18
Tonijn tataki, wakame | edamame boontjes | bosui | sesamkletskop 20
biet, gele en rode biet | Chioggia | gerookte amandel | geitenkaas mousse 18
Geroosterde groenten (V), geitenkaas | noten 18
Diner
Voorgerechten
Carpaccio, rucola | kappertjes | pijnboompitten | Parmezaanse kaas | olijfolie 18
Zalm, in whisky gemarineerd | koolrabi | granny smith | zwarte knoflook | bbq mayonaise 18
Tonijn tataki, wakame | edamame boontjes | sesam kletskop | bosui | vadouvan mayonaise 18
Marbré Pata negra en eendenlever, px-vijgen compote | gegrilde brioche | zoetzure rode ui | truffelolie 25
Bietencarpaccio (V), rode bieten crème | chioggia | gerookte amandel | geitenkaas mousse 18
Soepen
Old Amsterdam kaassoep, preiringetjes 12
Zoete aardappel-kokos soep, rivierkreeftjes | bosui | hazelnoot 11
Bij alle voorgerechten & soepen serveren wij standaard brood.
Zonder voorgerecht, ook los verkrijgbaar à 7.50.
Hoofdgerechten
Hertenrugfilet en sucade, rode kool | knolselderij puree | wortel | cranberry-vijgensaus 31
Gebakken runder rib-eye. Parmezaan polenta | winterse groenten | chimichurri saus 28
Gebakken Leng, lardo di colonnata | biet | gegrilde eryngi | zoete aardappelpuree | zuurkool saus 28
Gebakken Kabeljauw, brandade | courgette | gepofte tomaat | venkel | saffraan saus 29
Pompoen risotto, geitenkaas | geroosterde pompoen | pompoenpit | granaatappel |
salie olie 26
Friet & mayonaise à 3.00 per portie
Friet de Luxe met Parmezaanse kaas & truffelmayonaise à 5.00 per portie
‘Heeft u een allergie? Meld het ons!’
Nagerechten
Desserts
Stoofpeer, gestoofd in safraan | merengue – citroentaartje | lemoncurd | yoghurt ijs | groene dressing 12
Chocolade dessert, boter crème praline | soes gevuld met pure chocolade ganache | feuilletine | witte chocolade crumble | chocolade ijs 12
Koffie compleet, koffie of thee met verschillende zoete lekkernijen 16
*in het Sistermans-keuze menu supplement 4.00
Kaas
per kaasje / per cheese 3.50
Le Cabrissac, gemaakt van pure, volle geitenmelk, verrijkt met een vleugje room.
Wensleydale cranberry, jonge koemelk kaas uit Yorkshite met cranberries.
Keiems bloempje, een romig kaas met fijne kruiden en een knoflooksmaak.
Fontina D’Aosta, Noord-Italiaanse bergkaas van volle rauwe koemelk.
Manchego zwarte knoflook, gerijpte harde schapenkaas met zwarte knoflook.
Reypenaer, traditioneel gerijpte Nederlandse kaas met onderscheidend smaakprofiel.
Korenbloem, Deense biologische kaas, een romige blauwader.
Sistermans menu besteld?
Dan maakt onze chef een mooie samenstelling van 3 kazen voor u
Sistermans keuzemenu
Sistermans
keuze menu
Voorgerechten
Carpaccio, rucola | kappertjes | pijnboompitten | Parmezaanse kaas | olijfolie
Zalm, in whisky gemarineerd | koolrabi | granny smith | zwarte knoflook | bbq mayonaise
Bietencarpaccio (V), rode bieten crème | chioggia | gerookte amandel | geitenkaas mousse
Tussengerechten
Zwarte heilbot, dashi | taugé | paksoi
Gebakken eend, wortel fettuccine | quinoa | kumquat saus
Hoofdgerechten
Gebakken runder rib-eye. Parmezaan polenta | winterse groenten | chimichurri saus
Gebakken Leng, lardo di colonnata | biet | gegrilde eryngi | zoete aardappelpuree | zuurkool saus
Pompoen risotto (V), geitenkaas | geroosterde pompoen | pompoenpit | granaatappel | salie olie
Desserts
Kaas, 3 verschillende kazen & garnituur geselecteerd door onze chef
Zoet, keuze uit de dessertkaart
Menuprijzen
3 gangen: voorgerecht / hoofdgerecht / dessert 43
4 gangen: voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht / dessert 53
5 gangen: voorgerecht / 2 x tussengerecht / hoofdgerecht / dessert 60
6 gangen: voorgerecht / 2 x tussengerecht / hoofdgerecht / kaas / dessert 66
Bijpassende wijnen | per glas 8,50
Reserveer een tafel
Heeft u een allergie? Laat het ons weten!