Restaurant Sistermans

Lunchen of dineren in Roosendaal

Restaurant Sistermans is een bekende, elegante klassieker in Roosendaal. De verfijnde en creatieve keuken met een ambitie voor een Bib Gourmand, is een vertrouwd adres voor wie van lekker eten houdt. Schuift u aan bij ‘Sis’? Want onder die koosnaam staan we ook bekend in het Roosendaalse.

Lunch – Diner

Voor à la minute bereide gerechten, goede service en elegante wijnen bent u bij restaurant Sistermans aan het juiste, vertrouwde adres.

Ontdek welke culinaire verrassingen en klassiekers wij voor u in petto hebben. Bekijk hieronder onze menukaarten voor ontbijt, lunch en diner. Ontdek welke mogelijkheden en services wij verder bieden zoals private dining & walking diner

Heeft u een vraag, verzoek of wilt u een offerte op maat? Stuur ons een bericht. We zijn u graag van dienst.

Gesloten
Lunch

Assiette Zélandaise, diverse koude & warme bereidingen van vis    25

Salade Carpaccio, rundercarpaccio | parmezaanse kaas | kappertjes | tomaat    18

Salade Zalm, mozaiek van zalm | bloemkool | kerrie | oester vinaigrette    20

Salade Rund, tataki van rund | bundelzwammen | rettich | taugé | wasabi mayonaise    19

Salade Groenten tempura (V), springroll | sriracha mayonaise | gerookte sojasaus    18

Zeetong, gebakken noordzeetong | remouladesaus   dagprijs

Club Sandwich, keuze uit: vis, vlees of vegetarisch    15

Diner

Voorgerechten

Zalm, mozaïek van zalm | bloemkool | kerrie | oester vinaigrette    16

Zwaardvis, carpaccio van zwaardvis | inktvis vinaigrette | courgette | mayonaise van zwarte olijven    18

Tataki van rund, bundelzwammen | rettich | taugé | komkommer | sesam | wasabi mayonaise    16

Parelhoen, pata negra ham | little gem | peultjes | parmezaam | crème van ansjovis    16

Groenten tempura (V), springroll | sriracha mayonaise | gerookte sojasaus    15

 

Soepen

Clam chowder, schelpdieren | selderij | crème fraîche    11

Soep van komkommer & venkel (V), gin-tonic granité | krokant van zee-sla | yoghurt crème    9

 

Hoofdgerechten

Heilbot, geschroeide heilbot | aardappel | zeewier | granny smith | mierikswortel beurre blanc    28 

Kabeljauw, gebakken filet | escargot | spinazie | gerookte biet | saus van pernod & groene peper    29

Flat Iron Steak, gebakken rundersteak | gebakken zwezerik | sjalot | pappardelle | eringii | morille saus    35

Lamsschenkel, gestoofde schenkel | courgette linten | mediterraanse gratin | saus van geroosterde paprika    30

Moussaka (V), manchego | artisjok | venkel | cherry tomaat | vinaigrette van kappertjes & olijf     24

 

Kaas

Monte Enebro, geitenkaas, Avila (Spanje), gepasteuriseerd

Neuf Chatel, witschimmel, Normandië (Frankrijk), rauwe koemelk

Corsedonk, half harde kaas, Gierle (België), gepasteuriseerde koemelk

Oudwijker Stella, roodschimmel, Lopikerkapel (Nederland), gepasteuriseerde buffelmelk

Petit Duraval, half harde truffel kaas, Montfoort (Nederland), gepasteuriseerde koemelk

Manchego, harde kaas, La Mancha (Spanje), gepasteuriseerde schapenmelk 

Rotterdams Oud, harde kaas, Rotterdam (Nederland), gepasteuriseerde koemelk

Pas au blue, blauwschimmel, Gent (België), rauwe biologische koemelk

per kaasje 3.25

Nagerechten

Aardbeien Romanoff, verse aardbeien | slagroom | meringue | coulis   9.50

Cheesecake, bosvruchten | mousse van witte chocolade & gember | mango sorbet   9.50

Baba au brandy, mousse van abrikoos | yoghurt ijs | schuim van matcha  9.50

 

Sistermans keuzemenu

Voorgerechten

Zalm, mozaïek van zalm | bloemkool | kerrie | oester vinaigrette

Tataki van rund, bundelzwammen | rettich | taugé | komkommer | sesam | wasabi mayonaise

Groenten tempura (V), springroll | sriracha mayonaise | gerookte sojasaus

 

Tussengerechten

Paella, mosselen | saffraanrijst | iberico rib | inktvis

 Truffel eitje (V), gepocheerd eitje | orzo | spinazie | zomertruffel | cantharellen | saus van oude kaas

 

Hoofdgerechten

Heilbot, geschroeide heilbot | aardappel | zeewier | granny smith | mierikswortel beurre blanc

Flat Iron Steak, gebakken rundersteak | sjalot | pappardelle | eringii | morille saus

Supplement zwezerik    7.50

Moussaka (V), manchego | artisjok | venkel | cherry tomaat | vinaigrette van kappertjes & olijf

 

Desserts

Kaas, 3 verschillende kazen & garnituur

Cheesecake, bosvruchten | mousse van witte chocolade & gember | mango sorbet

 

3 gangen   € 43
voorgerecht + hoofdgerecht + dessert

4 gangen   € 53
voorgerecht + tussengerecht + hoofdgerecht + dessert

5 gangen   € 60
voorgerecht + 2 x tussengerecht + hoofdgerecht + dessert

6 gangen   € 66
voorgerecht + 2 x tussengerecht + hoofdgerecht + kaas + dessert

 

Reserveer een tafel

Kerst 2022
Op 24, 25 & 26 december zijn wij geopend voor diner vanaf 17.30u.
Op deze avonden serveren wij uitsluitend ons Kerstmenu.

Reserveren is mogelijk telefonisch via 0165-535657 of via mail: sistermans@hotelcentral.nl