Restaurant Sistermans

Lunchen of dineren in Roosendaal

Restaurant Sistermans is een bekende, elegante klassieker in Roosendaal. De verfijnde en creatieve keuken met een ambitie voor een Bib Gourmand, is een vertrouwd adres voor wie van lekker eten houdt. Schuift u aan bij ‘Sis’? Want onder die koosnaam staan we ook bekend in het Roosendaalse.

Lunch – Diner

Voor à la minute bereide gerechten, goede service en elegante wijnen bent u bij restaurant Sistermans aan het juiste, vertrouwde adres.

Ontdek welke culinaire verrassingen en klassiekers wij voor u in petto hebben. Bekijk hieronder onze menukaarten voor ontbijt, lunch en diner. Ontdek welke mogelijkheden en services wij verder bieden zoals private dining & walking diner

Heeft u een vraag, verzoek of wilt u een offerte op maat? Stuur ons een bericht. We zijn u graag van dienst.

Gesloten
Lunch

Assiette Zélandaise, diverse koude & warme bereidingen van vis   21

Salade Carpaccio, rundercarpaccio | feta kaas | yoghurt-munt | vinaigrette van noten & kalamata olijven   18  

Salade Heilbot, gekonfijte heilbot | grapefruit gel | gebrande avocado | krokant van tomaat       18

Salade Lam, lamsham | mousse van asperges | tabouleh | mayonaise van selderij 18

Zeetong, gebakken noordzeetong | remouladesaus   dagprijs

Club Sandwich, keuze uit een vis of vlees sandwich   14

Diner

Voorgerechten

Tonijn, tataki van tonijn | sushi | zoet-zure groenten | wasabi | wakame mayonaise    16

Heilbot, gekonfijte heilbot | grapefruit gel | gebrande avocado | krokant van tomaat    16

Lam, lamsham | mousse van asperges | tabouleh | mayonaise van selderij    16

Eend, pastrami van eend | gepickelde groente | leverparfait | piccalilly crème | dragonolie    16

Carpaccio, rundercarpaccio | feta kaas | yoghurt-munt | vinaigrette van noten & kalamata olijven   16

Asperge panna cotta (vegetarisch), komkommer | gemarineerde meloen | gezouten citroen    15

 

Soepen

Aspergesoep (vegetarisch), kwartelei | tartaar van asperge    9

Bisque van schaaldieren, börek met spinazie & rivierkreeft | rouille    9.5

Tomatenbouillon (vegetarisch), schuim van mozzarella | basilicum olie    9

 

Hoofdgerechten

Zeewolf, gebakken filet | saffraan mousseline | blote billetjes in het gras | geroosterde paprikasaus    26

Corvina, gebakken filet | pompoen | crabcake | enoki | boterjus van ras el hanout & limoen    29

Kalf, gegrilde entrecote van kalf | parmezaan mousseline | mediterrane groenten | bearnaisesaus    26

Surf & Turf, gebakken tournedos & gamba’s | bulgur | voorjaarsgroenten | saus van langoustine    32

Iberico, gebakken haas | gelakte ribbetjes | peterselie mousseline | geroerbakte asperges | gember jus    26  

Aubergine (vegetarisch), geroosterde aubergine | bloemkool goreng | jus van bospeen    25  

 

Kaas

Cremeux de Jura, witschimmel, Jura (Frankrijk), gepasteuriseerde koemelk

Ossekop camenbert, witschimmel, Oss (Nederland, gepasteuriseerde koemelk

Livarot, roodschimmel, Calvados streek (Frankrijk), rauwe koemelk

Tomme de Montagne, Auvergne (Frankrijk), gepasteuriseerde koemelk

MA double Dutch, Amersfoort (Nederland), gethermiseerde koe & geitenmelk

Valdeon, blauwschimmel, Léon (Spanje), gepasteuriseerde koe- & geitenmelk

Bleu de Wolvega, blauwschimmel, Friesland (Nederland), gepasteuriseerde koemelk

per kaasje 3.25

Nagerechten

Aardbeien Romanoff, verse aardbeien | slagroom | meringue | coulis   9.50

Kiwi carpaccio, mousse van crème fraiche | roze peper meringue | venkel | sorbet van ananas   9.50

Crème brûlée, van sinaasappel & kardemom | sorbet van chocolade | witte chocolademousse   9.50

Sistermans keuzemenu

Voorgerechten

Heilbot, gekonfijte heilbot | grapefruit gel | gebrande avocado | krokant van tomaat

Lam, lamsham | mousse van asperges | tabouleh | mayonaise van selderij

Asperge panna cotta (vegetarisch), komkommer | gemarineerde meloen | gezouten citroen

 

Tussengerechten

Asperges, parmaham | ei mimosa | lamsoren | truffelaardappel | hollandaise saus

Gumbo, scampi | gevogelte merguez | courgette | gumbo jus

Tomaat (vegetarisch),, ratatouille | krokant van tomaat | mozzarella schuim | tomaten jus

 

Hoofdgerechten

Zeewolf, gebakken filet | saffraan mousseline | blote billetjes in het gras | geroosterde paprikasaus

Iberico, gebakken haas | gelakte ribbetjes | peterselie mousseline | geroerbakte asperges | gember jus

Aubergine (vegetarisch), geroosterde aubergine | bloemkool goreng | jus van bospeen

 

Nagerechten

Dessert, keuze uit de nagerechten

Kaasbordje, 3 verschillende kazen met garnituur

Koffie / thee, met bonbons

 

3 gangen
voorgerecht + hoofdgerecht + dessert 42

3 gangen
tussengerecht + hoofdgerecht + dessert 44

4 gangen
voorgerecht + tussengerecht + hoofdgerecht + dessert 51

5 gangen
voorgerecht + 2 x tussengerecht + hoofdgerecht + dessert 57

6 gangen
voorgerecht + 2 x tussengerecht + hoofdgerecht + kaas + dessert 62

Bijpassende wijnen
per glas 8

 

Reserveer een tafel