Restaurant Sistermans

Lunchen of dineren in Roosendaal

Restaurant Sistermans is een bekende, elegante klassieker in Roosendaal. De verfijnde en creatieve keuken met een ambitie voor een Bib Gourmand, is een vertrouwd adres voor wie van lekker eten houdt. Schuift u aan bij ‘Sis’? Want onder die koosnaam staan we ook bekend in het Roosendaalse.

Lunch – Diner

Voor à la minute bereide gerechten, goede service en elegante wijnen bent u bij restaurant Sistermans aan het juiste, vertrouwde adres.

Ontdek welke culinaire verrassingen en klassiekers wij voor u in petto hebben. Bekijk hieronder onze menukaarten voor lunch en diner. Ontdek welke mogelijkheden en services wij verder bieden zoals private dining & walking diner

Heeft u een vraag, verzoek of wilt u een offerte op maat? Stuur ons een bericht. We zijn u graag van dienst.

Gesloten
Lunch

Wordt geserveerd met toast of bempie brood 

Kroketjes van garnalen, bbq mayonaise |rivierkreeftjes | kappertjes   18

Oosters gemarineerde zalm, bos ui | wasabi | hoisin sesam dressing   17

Assiette Zèlandaise, diverse koude & warme gerechten van vis   25

B.L.T. truffel ei, truffelmayonaise | parmezaanse kaas | tomaat | bacon   17

Uitsmijter, beleg naar keuze | kaas | ham | spek   15

 

 

Salades

Carpaccio, truffelmayonaise | parmezaanse kaas | kappertjes   18

Salade coquilles, pastinaak | amandelen | tomaat | bosui   20

Salade gegrilde tonijn, peultjes | tomatensalsa | groene kruiden creme   20

Salade geroosterde groenten, feta | noten   18

 

 

 

 

 

 

Diner

Voorgerechten

Carpaccio, olijven | zongedroogde tomaat | Parmezaanse kaas | bbq-mayonaise   17

Gerookte rosbief, tomatensalsa | bloemkoolcouscous | hazelnoot | groene kruiden crème   17

Oosters gemarineerde zalm, Vietnamese loempia | bosui | wasabi krokant | hoisin-sesam   17

Gebakken coquilles, pastinaak crème en chips | amandel | rozijnencompote | beurre noisette   20

Aubergine (V), panna cotta | baba ganoush | geroosterde aubergine | pijnboompitten | munt dressing   17

 

 

Soepen

Mosterdsoep, spek | dragon olie | crème fraiche   11

Geroosterde paprikasoep, gele en rode paprika | bosui   11

 

Bij alle voorgerechten & soepen serveren wij standaard brood.

Zonder voorgerecht, ook los verkrijgbaar à 4.00 per persoon

 

 

Hoofdgerechten

Tournedos Rossini, eendenlever | brioche | geroosterde bloemkool | rode port jus   39

Gebakken kalfs rib-eye, puree van rucola en zongedroogde tomaatjes | geroosterde groenten | pepersaus   28

Gebakken snoekbaars, bakpaling | spitskool | spinazie-tomaat orzo | palingsaus   29

 Gegrilde tonijn, saffraan risotto | gepofte tomaat | bimi | kruidenlook boter   27

Vegetarische curry (V), basmati rijst | zoete aardappel | pompoen | kikkererwten | peultjes   26

 

Friet & mayonaise à 3.00 per portie

Friet de Luxe met Parmezaanse kaas & truffelmayonaise à 5.00 per portie

 

‘Heeft u een allergie? Meld het ons!’

 

Nagerechten

Romanoff, aardbeien | slagroom | meringue | pistache   12

 

Chocolade, mousse |  kardemon chocolade ijs  | gezouten citroen |

Dadel pecan chutney | safraan olie | chili 12

Koffie compleet, koffie of thee met verschillende zoete lekkernijen *  13

*in het Sistermans-keuze menu supplement 3.00

 

Kaas

per kaasje / per cheese   3.50

Alphenaer, romige zachte geitenbrie, Alphen, Nederland

 Saint Marcellin, romig met een milde smaak, Saint-Marcellin, Frankrijk

 Tallegio, licht zoete nootachtige smaak, Tallegio, Italië

 Timanoix, pittige nootachtige kaas, Bréhan, Frankrijk

 Bettine grand cru, 10 maanden gerijpte geitenkaas, Etten-Leur, Nederland

 Oude Rotterdamse, 36 weken gerijpt, vol en romig, Rotterdam, Nederland

 Gorgonzola, zacht en boterachtig, Noord Italië

 Sistermans menu besteld?

Dan maakt onze chef een mooie samenstelling van 3 kazen voor u

 

  

 

 

 

Sistermans keuzemenu

Voorgerechten

Carpaccio, olijven | zongedroogde tomaat | parmezaanse kaas | bbq-mayonaise

Oosters gemarineerde zalm, Vietnamese loempia | bosui | wasabi krokant | hoisin-sesam

Aubergine (V), panna cotta | baba ganoush | geroosterde aubergine | pijnboompitten | munt dressing

 

Tussengerechten

Parelhoen, rouleau gevuld met scampi, chorizo en geitenkaas | kreeftensaus

Gevulde bladerdeeg (V), champignon ragout | gorgonzola | noten

 

Hoofdgerechten

Gebakken kalfs rib-eye, rucola puree | zongedroogde tomaatjes | gegrilde groenten | pepersaus

Gegrilde tonijn, saffraan risotto | gepofte tomaat | bimi | kruidenlook boter

Vegetarische curry (V), basmati rijst | zoete aardappel | pompoen | kikkererwten | peultjes

 

Desserts

Kaas, 3 verschillende kazen & garnituur geselecteerd door onze chef

Zoet, Keuze uit onze zoete desserts

 

 3 gangen   € 43
voorgerecht + hoofdgerecht + dessert

4 gangen   € 53
voorgerecht + tussengerecht + hoofdgerecht + dessert

5 gangen   € 60
voorgerecht + 2 x tussengerecht + hoofdgerecht + dessert

6 gangen   € 66
voorgerecht + 2 x tussengerecht + hoofdgerecht + kaas + dessert

 

Reserveer een tafel

Heeft u een allergie? Laat het ons weten!